OM KOLSTAD MESTERBYGG AS

Kolstad Mesterbygg AS ble etablert av daglig leder Jon Erling Kolstad i 2008. Bedriften har i dag 8 ansatte. Som bedrift konsentrerer vi oss hovedsaklig om nybygg, tilbygg og rehabilitering, og vi betjener både privatpersoner og bedrifter i hele regionen omkring Fredrikstad og Hvaler. Med lang bransjeerfaring, bred faglig ekspertise og lokale samarbeidspartnere på lag kan du stole på at Kolstad Mesterbygg leverer resultater punktlig, nøyaktig og til avtalt pris.

VI GARANTERER DIN TRYGGHET

Hos Kolstad Mesterbygg legger vi vår stolthet i at hver kunde—liten og stor—skal føle seg trygg på et solid utført oppdrag. Vi innleder alle våre prosjekter med åpen og uforpliktende dialog, grundig forventningsavklaring og et konkret pristilbud du kan forholde deg til. Underveis i arbeidet vil du oppleve tett oppfølging, og i etterkant vil det ikke tilkomme noen prismessige overraskelser.

Kolstad Mesterbygg innehar formell sertifisering innenfor alle tjenestene vi yter – Alle våre bygningssnekkere er kvalifiserte tømrere. Har du spørsmål om våre tjenester eller hva vi kan gjøre for deg, er du alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi ser frem til en hyggelig samtale om ditt prosjekt!

VI TILBYR

Hytteutbygging
Oppføring av nybygg
Oppføring av tilbygg
Rehabilitering

SERTIFISERINGER

Kolstad Mesterbygg Sentral Godkjenning

Kolstad Mesterbygg Lærebedrift

Kolstad Mesterbygg Gaselle

Kolstad Mesterbygg Fagbrev

HAR DU SPØRSMÅL OM VÅRE TJENESTER?

Kontakt oss